Xató (embotits, truita de fesols, bacallà esqueixat i enciam amb romesco i olives). G,FS,O, PM
Xató (embutidos artesanos, bacalao desmigado y ensalada con romesco y aceitunas).
Torrada amb salmó fumat. G,PM
Tostada con salmón ahumado.
Carpaccio de bou. G,L
Carpaccio de buey.
Canelons de rostit tradicional casolans. G,L
Canelones caseros tradicionales.
Escalivada d’hortalisses.
Escalibada de hortalizas.
Esqueixada de bacallà. PM,O
Esqueixada de bacalao.
Amanida amb bolets confitats, vinagreta dolça i encenalls de parmesà. FS,L
Ensalada con setas confitadas, vinagreta dulce y virutas de parmesano.
Amanida catalana amb embotits artesans.
Ensalada catalana con embutidos artesanos
Amanida de tomàquet, formatge tendre, salmó fumat i vinagreta balsàmica. L,PM
Ensalada de tomate, queso tierno, salmón ahumado y vinagreta balsámica.
Amanida amb vinagreta de panses i pinyons amb formatge de cabra gratinat. L,FS
Ensalada con vinagreta de pasas y piñones con queso de cabra gratinado.
Amanida amb romesco i bacallà esqueixat. PM,G, FS
Ensalada con bacalao y romesco.
Amanida amb fruites, enciams variats i pernil d'ànec. FS
Ensalada con frutas y jamón de pato.
Confit d’ànec amb panses, pinyons i altres fruits secs. FS
Confit de pato con pasas, piñones y otros frutos secos.
Entrecot de vedella a la brasa o al pebre verd. FS,L NOMÉS AMB LA SALSA
Entrecot de ternera a la brasa o a la pimienta verde.
Civet de senglar amb castanyes. FS
Civet de jabalí con castañas.
Peus de porc a la brasa amb guarniment.
Manitas de cerdo a la brasa con guarnición.
Espatlla de xai al forn amb guarniment.
Paletilla de cordero al horno con guarnición.
Carn de xai a la brasa amb guarniment.
Carne de cordero con guarnición.
Sípia a la planxa amb llagostins i guarniment. PM
Sepia a la plancha con guarnición.
Vedella a la cassola amb bolets.
Ternera guisada a la cazuela con setas.
Conill (1/2 peça) a la brasa amb all i oli. O (Només amb l'all i oli)
Conejo a la brasa (1/2) pieza) con allioli.
Bacallà amb escalivada i all i oli gratinat. G,O (ou només amb l'all i oli)
Bacalao con escalivada y allioli gratinado.
Postre, pà, vi i aigua. Postre , pan, vino y agua.
Preu: 30€ I VA inclòs. Precio: 30€ IVA incluido.
Postres:
Crema catalana casolana. L,O
Crema catalana casera.
Flam casolà. L,O
Flan casero.
Mel i mató. L
Requesón con miel.
Codonyat amb mató i nous. L,FS
Membrillo con requesón y nueces.
Pastís de la casa. L,O
Pastel de la casa.
Postres de músic. FS
Frutos secos.
Sorbet de llimona. O
Sorbete de limón.
Gelat de vainilla amb xocolata calenta. O,L,FS
Helado de vainilla con chocolate caliente.
Tarta gelada al whisky. O,L,FS,G
Tarta helada al whisky.
Coulant de xocolata. O,G,FS,L
Coulant de chocolate.
Suc de taronja amb gelat de vainilla. O,L
Zumo de naranja con helado de vainilla.
Amanida amb fruites i flors amb vinagreta de mandarina i tahini FS
Timbal de quinoa amb verdures de primavera (faves amb la seva beina, bledes, col lombarda, col cavolo nero i ceba tendra) i salseta de farigola i all
Iogurt de coco amb melmelada fresca de maduixa i llavors de xia i plàtan al forn FS